Szeghalmi Anita

Az a bizonyos "szánalmas negyvenes" az éjszakában

2016. december 20. - C.D.T.

A lábamat lógatva a telefonomat nyomogattam, míg Judy a mosdóba sietett. Elment mellettem egy pasas, kezében a kabátjával, meg valami rövid itallal, már amennyire a pohár méretéből meg tudtam állapítani. Nem akartam odanézi, de olyan elánnal járkált fel s alá, hogy gyakorlatilag rákényszerített. Magas, szőkés barna rövid haj, vászonnadrág, betűrve a kockás ing. 
Mindig erről álmodtam...

15400433_1328225310573166_468987147543889762_n_1.jpg


/a kép illusztráció és csak a helyet hivatott bemutatni/

Én fekete mini ruhában, harisnyában és egy fekete rövid zakóban voltam. A Symbolba mentünk a Rakonczai estre és miután az előző alkalommal, a baseball sapkámban kissé kilógtam a sorból, gondoltam ma odateszem az outfitem. A feltűnést talán a piros cipellőm okozta, ami valljuk be egész este nagy sikert aratott. A férfiak imádják a piros dolgokat, legyen az köröm, vagy akár rúzs, na de ennyi fekete közt egy piros cipő! Olyan volt, mint egy stop tábla.

A fazon meg is állt, lehúzta a pohár tartalmát, és megkérdezte egyedül vagyok e, jó-e ez a hely, milyen a zene, mennyien lesznek, vannak e jó csajok, milyen a korosztály, hova megyünk, megyünk e egyáltalán valahova, mindezt egyik lábáról a másikra állva, körbe-körbe nézelődve, mint valami agyontablettázott kiskamasz.
Csak nyomta és nyomta, szart rá, hogy érdekel e egyáltalán. Majd mikor látta, hogy nem, kicsit közelebb hajolt és überelte az eddigieket:
Szóval a napokban pilóta vizsgát tett, azt jöttek megünnepelni, én pedig gyönyörű vagyok. A wizzairnél lett pilóta, és nem tudja levenni rólam a szemét. Repülőgép pilóta lett a wizzairnél, engem pedig, már messziről kiszúrt.

Ejjjha!

15421036_1328223657239998_7275722749584306935_n_1.jpg

/a kép illusztráció és csak a helyet hivatott bemutatni/

Nem tudom én tűntem e ennyire értetlennek, vagy fura volt, hogy a hír hallatán nem nyúltam magamhoz, természetesen gratuláltam és miután Judy visszatért, megemeltem a popómat, jelezve, hogy akkor mi mennénk is a lehető legmesszebbre.
Hogy honnan került elő ebből még kettő? Fogalmam sincs, de ami ezután jött, ahhoz képest a stand up comedy kutya fasza.

Szóval, adott itt egy friss pilóta, egy női személyi edző, akinek kilenc éve megszületett a fia, az asszony pedig azóta nem szexel vele. Don Juan a kétszeresen elvált szívtipró, akit a második felesége lelkileg teljesen kizsigerelt, legalább is a pilóta ezt állítja, persze Ő erősen tiltakozik.
Ezek hárman ma este úgy döntöttek, hogy padlóra küldik az összes nőt, aki velük szembe jön, megmutatva nekik, hogy mennyire menő a kapitány szerkó, a 160 centi no sex Hulk és Mr Hublot, a pesti éjszakában. Sajnálatos módon, mi ketten voltunk az elsők, mindösszesen este kilenc órakor.
Az előadás második felében heves párbaj következett, amiben egymás lelkét szurkálták, majd ápolgatták, hogy ők a fasza gyerekek és az asszonyok a hibásak mindenért. Gondoltam kérek hozzá egy popcornt, de rájöttem hogy a 4broban vagyok, a konfitált kacsamell meg nem illett a műsorhoz, tehát belekortyoltam a boromba, várva a folytatást.
Eltelt pár perc és erős Life Coach hangulat következett, ami szánalmasabb volt, mint az első felvonás, „hogyan döntsük meg Hajnal Tímeát” c jelenete.
Előkerültek a családi fotók, és a kilenc év összes próbálkozása és csalódása, ami miatt arra kényszerül, hogy Itt, Ma becsajozzon és még mindig az asszony a hibás.
Az est fénypontja pedig az volt, amikor Wizzair kapitány letolt még egy felest és így szólt: annyira szánalmasak vagyunk…

15541362_1333082073420823_589144022491195829_n_1.jpg

/a kép illusztráció és csak a helyet hivatott bemutatni/

Mit vétettem? Mit vétettem!!!
Ezek lennének a mai negyvenes pasik? Ilyenekről filmet forgatnak főszerepben Danny Devitoval!
Nem akarom a férfiakat fikázni, írhatnék a nőkről is ugyanilyet, tisztelet mindkét nem kivételeinek, na de ez annyira gáz volt, hogy vényre íratnám fel Kelemen Annát és szociálisan támogatnám.
Mi történik manapság, miért ez a sok sikertelen kapcsolat és mitől leszünk ilyen szánalmasak?
Tényleg az a cél, hogy negyvenévesen ugrabugráljunk a húszévesek között és férjes asszonyoknak nyomjuk a retrodumát a nyakig felhúzott vászongatyánkban?

Család, szeretet, szerelem, otthon, melegség, megbecsülés, ez az amire vágyunk...legkevésbé sem a szar dumára!

-Sz.A.-

 

A képeket köszönöm a kedvenc helyemnek a 4bro downtownnak, ahol mindig történik valami leírható esemény, amit megoszthatok veletek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cdthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7012054093