Szeghalmi Anita

5 titkos dolog, amit minden nő csinál minden pasi háta mögött

2016. március 24. - C.D.T.

Mi nők igencsak kommunikatív lények vagyunk, akik ráadásul sokat adnak a barátnőik véleményére, tapasztalataira ; és ha ez nem lenne elég, akkor még viccelődni is szeretünk... Uraim, rettegjetek... 

nok5.jpg

Becenevek

nok6.jpg

Ez a dolog véleményem szerint abból az időből származik, amikor még a lányoknak szinte tilos volt hangosan beszélni a kiválasztott férfiakról és ilyen-olyan praktikákat alkalmaztak, hogy horogra akadjon a kiszemelt példány. Viszont muszáj volt eszmét cserélni, pláne hogy a felvilágosítás még gyerekcipőben járt és az is teljesen elképzelhetetlen volt, hogy ne tudjon minden barátnő a fejleményekről. Aki azt hiszi ez a szokás kihalt, vagy őt nem érinti, az téved : a széles körben elérhető médiatartalomnak köszönhetően igazi reneszánszát éli és minden férfi biztos lehet benne, hogy vagy külső vagy viselkedésbeli jegyei miatt kapott már becenevet a szebbik nem képviselőitől. Volt már olyan, akit Denver Dinónak neveztünk, sőt egy barátnőm a megtisztelő "Zöldszemes-ostorost" is ráaggatta már valakire. A lényeg hogy a becenév jellemző legyen és akkor is vicces maradjon, ha éppen, átmenetileg szidni kell az úriembert. 

Mindent, mindig, minden fontos barátnőnek elmondunk

nok2.jpg

Akkor is, ha azt mondjuk, hogy nem. Főleg akkor és főleg azoknak, akik jól ismerik a fedőnevek alatt megbújó alakokat. De nekik mindent. Sőt, ha lusták vagyunk az egyiknek leírjuk és a többieknek már csak a másolt verziót küldjük el. Sajnos ebbe bele kell nyugodni. Semmit se tudunk magunkban tartani a legjobb barátnőink előtt. Esetleg akkor, ha fenyegetve érezzük magunkat, de akkor is csak pár napig és előbb vagy utóbb legalább egy másik csaj tudni fog róla. 

Véletlenül felbukkanunk

nok44.jpg

Egy fenét véletlenül. Nagyon is direkt és nagyon is igyekszünk ilyenkor úgy festeni, mint aki éppen egy korty vízért ugrott csak le a Cosmo címlapról. Persze, épp hogy észreveszünk titeket, a kaméleon módjára működő szemeinkkel. Csak ártatlanul sétálgatunk, míg szépen le nem vadásztok, aztán mindent megteszünk, hogy természetesen viselkedjünk...

Kémkedünk 

nok8.jpg

De úgy, hogy az Interpol teljes gárdája kis kadéta hozzánk képest. Mindent, minden ellenséges elemről ki tudunk deríteni és ebben a közösségi oldalak csak a hasznunkra vannak. Ha veszélyben érezzük magunkat, folyamatosan jegyzetelünk és az első óvatlan pillanatban kiderítjük a másik vagy legtöbbször a vélt másik lány kapcsolati státuszát, előnyeit, hátrányait, a múltját és egyes esetekben még a jövőjét is meg tudjuk jósolni. Beteg egy dolog és biztos százéves társadalmi előzménye van abból az időből, amikor egy nő csak a férfi oldalán érvényesülhetett, de egyszer, talán kiheverjük. Végül is, nekünk is kényelmetlen. 

Amiért párosan járunk mosdóba

nok3.png

Kicsit gusztustalan pont egy WC-ben megvitatni az aktuális kérdéseket, de ez az egyetlen hely, ahova nem jöhettek utánunk. Muszáj megvitatnunk, hirtelen mit tegyünk és akad olyan is hogy fizikális segítség kell egy leszakadt ruhadarab, gomb vagy egyéb dolog helyretételéhez, esetleg bele kell pakolni a barátnőnk táskájába pár dolgot, hogy könnyedén arrébb libbenhessünk a kiszemelttel. Komoly dolgok ezek, de mint ahogy az előbbi bekezdésben írtak is, ez is csak azért van, mert szeretünk titeket és ezért azt se áruljuk el, mi történik a pizsi partykon... ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://cdthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr958522946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.